Bicsibi kérdése:
Hogyan készíthetek faházat gyerek részére?
Figyelt kérdés
Tudna valaki abban segíteni, hogyan tudnék egyszerű faházat készíteni gyere részére? Letölthető tervekre gondolnék.2017. jan. 24. 11:04
1/2 anonim válasza:
A probléma az, hogy kinek mi az egyszerű! Nézd meg ezt [link]
Ha egyszerűbbet akarsz, akkor tetőlécbő, deszkából csinálj egy keretet, amilyent gondolsz. Méret tőled függ és osb lapokat hozzá szabod és rácsavarozod. Ajtó, ablak is lehet simán osb lap zsanérral.
2/2 anonim válasza:
A legegyszerűbb megoldás (ami még jól is néz ki) szerintem az, ha mondjuk 4x4-es stafnikból megcsinálod a vázat (az ablakoknak, és az ajtó kerete is legyen meg), majd az egészet lambériával körbe burkolod. A tetőt bedeszkázod (a hajópadló még jobb), és zsindellyel lefeded. Az éleket pipaléccel el lehet takarni.
Én egy kutyaházat raktam össze hasonló módon azzal a különbséggel, hogy belülről is burkolva van, valamint a 2 burkolat között kőzetgyapot szigetelés is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!