Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Túl erős az elszívó, mit...

Túl erős az elszívó, mit tegyek? (Panel)

Figyelt kérdés
A 10. emeleten vettem lakást és mivel fölöttem van a ventillátor, túl erős és hangos az elszívás. Mit csináljak hogy ezeket csökkentsem? Van esetleg valami speciális szellőzőrács?
2017. jan. 10. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
3%
Legegyszerűbb megoldás a költözés.
2017. jan. 11. 05:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Hatalmas segítség, köszi...
2017. jan. 11. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha leszűkíted a szellőző bemeneti nyílását akkor pedig elkezd suhogni. Mivel ez egy közös szellőző szükséges a megfelelő elszívó erő mindenkinek, nem tudsz sokat tenni. Esetleg szólj a közös képviselőnek, ha öreg és mondjuk csapágyhibás az elszívó venti akkor lehet hangosabb mint amilyen szabadna, hogy legyen.

De alapvetően ezek a nagy teljesítményű ventilátorok hangosak új korukban is.

2017. jan. 12. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez tenyleg gaz hogy a10 en vettel es nagyon nehez lesz eladni is.hogy vehettel legfelso emeletit panelben? Annyival olcsobb volt vagy?
2017. jan. 15. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Direkt az volt a cél, hogy ne mászkáljanak fölöttem. Laktam már kisgyerekes család alatt, köszönöm, többet nem.

A lakás nem ázik, mégis mi a baj a 10.-el?

2017. jan. 15. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!