Birná a kompresszorom a a legkulcsot?
1 evvel ezelőtt vettem egy 2hengeres zil kompresszort. Jelenleg olyan lefujoszelep van benne ami 6barnal kinyit es leengedi a nyomast 4,5 barra majd kezdi elolrol. Persze ha hasznalom akkor nem eri el a 6 bart. 80l bojer tartaly van hozzá.
Legkulcshoz azt irjak, hogy 6bar nyomas kellene, ha veszek egy 8baros lefujoszelepet akkor ugy mar könnyeden vinne?
Illetve a jelenlegi lefujoszelepet belehet e ugy allitani, hogy ne nyomja ki a nyomast 4,5 barra csak 6barnal alljon le a motor.
Szabad e ezt a tartalyt.8 barig felnyomni?
Nekem is zil kompresszorom van,úgy 15 éve...
Egy 220v1100w-s villanymotorral hajtom,ami 1400-s fordulatú.
Egy 50 l-s régi tűzoltó tartályon van.
Én 13~14 barig szoktam felnyomni,nincs lefúvató szelep rajta.
Régi,több évtizedes ipari Festo légkulcsom van,és bizony inkább 8 bar körül kezd "élni".
Attól függ,milyen tartályod van,de a tűzoltó,és az ifa légtartály is bír több,mint 15 bart.
Ha azt írják, hogy 6 bár kell hozzá akkor annyival használd. A bojler 6 báron is életveszélyes ha felrobban, sürgősen cseréld le gyári tartályra, nézd meg a videó végén mi maradt egy gyári kompreszor tartályból miután felrobbant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!