Gery95 kérdése:
Légkulcsot milyet?
Figyelt kérdés
üdv légkulcs vásárlás előtt állok, 8baros 230l/min s kompresszorom van viszonylag hobbi célra kéne van amikor menne 2 napig van amikor 2 hetet állna. olyan 30K értékig gondolkodtam te valamennyit mehetek feljebb is, 500nm fölöttit akarok midenféle képpen, jelenleg ezt néztem : [link] 2015. máj. 23. 01:11
1/2 anonim válasza:
Az amit linkeltél bőven elég lesz mindenre és viszonylag jó áron is van. Nekem egy 560-as van, de már azon is kevés csavar tud kifogni.
2/2 anonim válasza:
Amit belinkeltél biztosan jó lesz, ennél gyengébb van nekem is, de eddig még minden csavart le tudtam szedni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!