Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Láncfűrészes probléma?

Láncfűrészes probléma?

Figyelt kérdés
Szépen, egyenletesen vágott a fűrés. Majd éleztem és után feszítettem a láncot. Innentől, a fűrész, mondhatnám úgy balra hord. Vagy is, akár hogy fogom, egy rönköt nem tudok elfűrészelni egyenesen. Mindig elmegy balra, ívesen a vágás. Élezést, feszítést, vagy mit szúrtam el?
2016. dec. 13. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom elgörbítetted a vezetőlemezt. Nem kell sz.rrá húzni láncot...
2016. dec. 13. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy olcsó láncélezőt mondjuk ilyet : [link] És minden gondod megoldódik. Nekem is mindíg kanyarba vitt mert egyszerűen nem tudtam rendesen láncot élezni. Ezek a gépek nagy segítséget nyújtanak megéri megvenni.
2016. dec. 13. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A vezetőt, nem hiszem hogy elgörbítettem, mert múlt évben is volt egyszer ilyen és következő élezés, állítás után, újra jól vágott. Az élezés, vagy talán túl feszes lett?

Akkor veszek egy élezőt is, mert minden évben van jó pár fakivágás és kamionnyi tűzifa.

2016. dec. 13. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél nagyon megéri. Ahogy írtam nekem nagy segítség pedig valami nevenincs vacak.
2016. dec. 13. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
2016. dec. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!