Fi relé teszt gomb nem működik. Lehet hogy rossz a relé? Ha rosszul kötöm be (rossz az irány), akkor is lehet ilyen probléma? Hogyan tudom kipróbálni? Ha a fázist a földeléshez érinteném?
Helyes bekötés a linkelt rajzon. Ha így van bekötve és nem old le a teszt gombbal én cserélném.
teszt gomb annyit tesz, hogy egy belső ellenálláson keresztül hibaáramot hoz létre.Ez fordított bekötésnél is működik.Akkor nem működik ha nincs rajta villany.
Ettől persze működhet még a FI relé, a kipróbálása a gombbal történik, így innentől csere.
Próbánál egy sima izzót Fázis és föld közé érintesz, és ha elég nagy az árama (30mA) akkor kell leoldania. Rövidzárat ne csináljál!
Ez egy 3 fázisú relé, de csak 1-et használok, az elsőt. Attól kellene hogy működjön?
A föld-fázis tudom hogy zárlat, de arra is le kellene oldjon?
mind a 3 fázis be van kötve? A próba gomb egy fázis és nulla közt terhel. Ha nincs az a fázis, nem működik a gomb.
Elején van egy rajz és jelzi a próbagombot.ahol a próbagomb vezetékeinek a vége van, azokat kell bekötni.
[link] ezen a képen a 5 és 7 (N) pont. 5:fázis; 7(N):nulla. Ilyenkor fog működni csak a próbagomb
Ok, Köszönöm.
Holnap átkötöm. Azt megpróbáltam, ha a nullát a védőföldre zárom akkor levált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!