WC probléma megoldás?
A következő a problémám, tegnap elkezdett olyat produkálni a WC csaptelepe hogy hiába zárom el, szépen lassan, nagyjából 1-2 perc alatt kinyitja magát és elkezd lassan folyni a víz, ilyenkor mi lehet a probléma és a probléma megoldása?
Másik érdekesség, azt vettem észre hogy máshogy áll a csap "fogantyúja" szóval alapból 2-óránál állt a probléma kezdete előtt pedig átállt úgy 4-5 óra magasságába
most ideiglenesen annyit csináltam hogy leszedtem a kallantyút és szigetelőt tekertem a telepre majd kallantyú vissza, igy szorul és nem engedi csak úgy elcsavarodni, de gondolom a probléma ennél jóval nagyobb lehet.
Lényeg a lényeg, hétvégére el kell utaznom és nem akarom sok víz elfolyjon így ez amolyan kényszermegoldás, persze jövőhéten szétszedem és feltételezem csapcsere lesz belőle.
Tapasztalatok valaki?
# 1
Az már csak a te bajod hogy mit látsz meg mit nem... :D
# 2
Ez tartály nélküli, egyébként másfelé is érdeklődtem, a tömítőgyűrűt mondta más is, az lesz az első amit megnézek.
# 3
Ez így lesz valahogy
A betét belső orsója meg van már kopva,nem javítható,de cserélhető.
Félfordítós csapbetét az ami kell neked,kb 1500Ft ez ,a kis csavar és a króm fogantyú lehúzása után kitekerhető ez a sárgaréz betét(Előtte Vízzárás!!) egy vízpumpafogóval.
félfordítós csapbetét 3/4"-es.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!