Hol és mennyibe kerül kb. az iroasztalom fém lábának a levágása?
Figyelt kérdés
Túl magas az asztal és a lábak levagásával szeretném csökkenteni.2016. dec. 11. 15:05
1/6 anonim válasza:
Kérdezz körbe ismerősöket, kinek van sarokcsiszolója. Szerintem szivességből megcsinálnák.
Ha nincs ilyen, hivj fel egy lakatost.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Bocsi, nem ide szántam a linket :P Egyébként ha nincs semmi ismerősöd, akkor egy keretes fémfűrész nem akkora beruházás, és 4 lábat ezért rövidebbre lehet vágni azzal is.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak ugye precizen kene levagni.
2016. dec. 11. 19:22
5/6 anonim válasza:
A precízség csak rajtad múlik. Szépen körbe kell jelölni, aztán a jelölés mentén levágni. Ha nincs reszelőd, akkor csiszolóvászonnal is lehet sorjázni. Ha tennél fel képet, az is segíthetne a megoldásban.
6/6 anonim válasza:
Igaza van, egy cső vagy zártszelvény elvágásához nem kell mestervizsga, csak egy fémfűrész, meg utána egy reszelő. Egy flex is jó, egyenesebben vág, csak sajnos túl gyorsan halad, és aki nem szokott vele dolgozni, az nem biztos, hogy tudja követni a jelölést. (Bár ha elrontod, akkor vágsz még egyet pár mm-rel odébb.) Gondolom, van a lábak végén egy műanyag dugó, ez kiegyenlít kisebb egyenetlenségeket.
Nekem a székem volt túl magas, amin most is ülök, ennek a lábait vágtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!