Meisje kérdése:
Önök szerint mennyit kérjek a 1,5 Ha lévő kb.1500 fa kitányérozásáért?
Figyelt kérdés
Vannak közöttük 1-2 évesek, valamint 10-15 éves példányok is, melyekről a száraz ágakat is le kell majd nyesni. Én évekkel ezelőtt egy hét alatt végeztem ezzel a munkával, de most nagyon elfoglalt vagyok, másra szeretném bízni. Ezek mellett még a vékony ágak eltüzeléséről is gondoskodni kellene, meg egynéhány tuskó feldarabolásáról is.
Köszöünöm a válaszokat!
#fa tányérozása #száraz ágak levágása #tuskók összevágása
2014. máj. 30. 21:49
1/1 anonim válasza:
Napi 60-70 fánál többet nem igazán lehet megcsinálni normálisan száraz ág levágással ha alkalmazott csinálja órabérben, teljesítmányben a dupláját is. Netto 200e sok? 80 a tied, 120 a muksóé, ő 3 hétig fog molyolni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!