Létezik magasfényű diszperzit festék? Vagy csak matt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:34
1/5 P.Vik válasza:
Nem nem létezik, de meg lehet azt csinálni, hogy lelakkozod, amitöl már magasfényű lesz, igaz kimondottan macerás és drága meló, de nagyon szép a végeredmény.
Lehet viszont olyan diszperzitet kapni, ami selyemfényű...vagy gyönygyház színű...eszméletlen szép....meg ugye van az a fajta ami mosható...hirtelen nem jut eszembe a neve, de az is elég fényes...csak az a baj vele hogy műanyag és nem engedi szellőzni a falat, ezért nem szabad vele az egészet lekenni csak egy olyan 180-200 m-es magasságig.
2/5 P.Vik válasza:
3/5 anonim válasza:
a duluxnak vannak fényesebb festékei de magasfényűt még nem láttam. a lakkozás kétséges, persze csak szerintem. zománccal festettünk már falat, az fényes, de hát nem túl ízléses.
23:24: 180-200 m-ig? miben laksz, rakétasilóban?:)
4/5 anonim válasza:
Nekünk a menyezet selyemfényű fehér nagyon szép bár azt nem tudom hogy színesbe van e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!