semmi bajuk. a 400ft-os barkácsáruháziak sem biztonságosabbak...
2016. okt. 18. 22:05
2/11 anonim válasza:
Melyik éri meg jobban? 400 ft kiadás egy új konektorra, vagy 0 ft kiadás de aztán elektromos tűzben leég a házad? Nagyon buta a kérdésed.
2016. okt. 18. 22:06
3/11 anonim válasza:
úr isten...
Nem elégett konnektorokról volt szó. Egyébként miért égne le a ház? Kicsit biztonságosabb anyagokból, csavarokból vannak a régi konnektorok, mint a műanyagszorítós, gyórcsatlakozós 500Ft-os kínai vackok.
2016. okt. 18. 22:20
4/11 anonim válasza:
Ezek Legrand Kontallux család termékei. Kiváló minőségűek.
Isten őrizz 3~400 ft-s barkácsáruházi sz@rokra lecserélni!!! Azok ipari hulladékok!
2016. okt. 18. 22:39
5/11 anonim válasza:
Ha nincsenek kimelegedve ès szorul mèg a dugvulla villája, akkor jók. Sokkal règebbi porcelán alapùval is találkozni mèg ès többet bìrnak mint a 400ft-os maiak. Ha mègis cserèlnèd, ne a400-ast vedd meg.
2016. okt. 18. 22:44
6/11 anonim válasza:
Ez jó minőségű aljzat, 1500 Ft körül kapsz normálisat újban (Legrand) de az sem biztos, hogy olyan tartós lesz, mint ezek
2016. okt. 18. 23:11
7/11 anonim válasza:
Ha le vannak földelve, akkor semmi problémájuk nincsen.
Attól, mert régiek, még tökéletes állapotban vannak.
2016. okt. 19. 00:10
8/11 anonim válasza:
Nekünk is ilyenek voltak a régi házunkban, az egyik fiam lakásában, az öregem házában, és soha egyiknek sem volt semmi baja. Az egyik legjobb minőség, könnyű szerelni, többször szétszedhető, lebontható, biztonságos darabok, és még dizájnosak is (legalábbis nekem tetszenek). Én tuti nem cserélném le őket, sőt, gondolkodom a jelenlegiek ilyenekre való lecserélésen az pincénkben.
2016. okt. 19. 08:56
9/11 anonim válasza:
Én is ilyeneket szereltem fel mindenhova 30 évvel ezelőtt a házam felújításakor és azóta is tökéletesen működnek, semmilyen meghibásodásuk nemvolt.
2016. okt. 19. 11:10
10/11 anonim válasza:
Mit nem adnék, ha lennének még ilyen konnektorok. Nálunk már újabb típusú van, és bizony nem egyet cserélni kellett, mert egyszerűen eltörtek 10 év használat után. Nevetséges, milyen hulladékokat gyártanak manapság.
Ha nekünk ilyen konnektoraink lennének itthon, akkor eszünkbe nem jutna lecserélni. Manapság sajnos kínai hulladékokat gyártanak. Ezek még konnektorok voltak. Szerintem örüljetek, hogy ilyenetek van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!