A panellakásban a konnektornál 2, kéteres alumínium kábel van. Az egyik szálon a fázisceruzával megtaláltam a fázis vezetéket. A szoba másik oldalán lévő konnektor is innen kapja a feszültséget. Hogyan kössem be a vezetéket a konnektorba?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 16:13
1/5 anonim válasza:
A te leírott helyzetedben így
2/5 anonim válasza:
bocsánat, ez a szabványos
3/5 anonim válasza:
Azt a második linket úgy hívják, hogy tilos! És sohasem szabványos! Ilyen kötés tilos!
Ha nincs védővezetőd akkor azt nem kötöd be, de sohasem kötjük át a nullára!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,az első kép szerint a másik konnektorban nem adott áramot a bekötés én így próbáltam a másikat megpróbálom.
2016. okt. 16. 18:47
5/5 anonim válasza:
Az első jó.
Ha sokat berhálsz valakit agyoncsap a villany, ès az nem játèk. Vagy csinálsz egy időzìtett bombát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!