Kinek mi a tapasztalata a sörös dobozos napkollektorról?
Sörös napkollektorról sok sok videót láttam a joutube-n. Van aki a sörös doboznak mindkét végét le vágja, csiszolja... stb hogy jobban hamarabb átmenjen a meleg levegő! Van aki 3 lukat belefúr, v mint a ventilátorlapát, és ezáltal lassabban kering a levegő! Nagyon jó fűtés rásegítő! Láttam, tapasztaltam.
Kérésem tisztességes, tapasztalt, és akiknek van- válaszokat várok
Apósommal mi is belekezdtünk a projektbe, de feladtuk. A sörivás részével természetesen nem volt gond.
A lendület ott fogyott el, hogy ő a doboz aláját és tetejét is ki akarta fúrni minél nagyobbra, de nem találtunk rá megfelelő technológiát.
A tetejét még meg lehetett oldani viszonylag könnyen: pl konzervnyitóval, de az alja már nem ment. Koronás fúróval (körkivágó, nem tudom, melyik a szakszó rá) próbálkoztunk. Nehezen vitte, mert nem tudtuk megfelelően rögzíteni a dobozokat.
"Van aki 3 lukat belefúr, v mint a ventilátorlapát, és ezáltal lassabban kering a levegő!"
sajnos erre nem reagáltok, ezért úgy gondolta, hogy az egyik cső sort 3 furattal, a másik cső sort levágott aljjal rakom.
#11-nek. Láttam videót a youtu-ben ahogy ti is szerettétek volna, de láttam, (számomra) jobb , gyorsabb kis flex re vékony korongot, ami rögzítve van asztalon...Már megvan nagyon szuper, csak mint a kérdésemben leírtam, nem tudtam dönteni, és nem kaptam választ!
Köszönet mindenkinek az infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!