Valakinek van tapasztalata az einhell power-x-change akksis család gépeiről? Nagyon olcsók és nem találtam semmi értékelhető véleményezést a neten, ami aggodalomra ad okot. Hátha itt lesz infó!
A másik kinézett a ryobi one+.
Az alap gépek (ütvecsavarozó vagy a fúró ) nem annyival olcsóbb mint egy aeg,matebo akcióban,makita ...,de a többi gépek (sarokcsiszoló , fűrészek...) már nagyon jelentős a különbség árban.
ha NiCd vagy NiMh akkuval van szerelve akkor egy évnél többet időt ne kalkulálj rá.
ezek az akkuk állásban is gallyra mennek, és ha venni kell egy újat akkor kb annyi mint az egész szett.
mondjuk én elvből nem veszek ilyen fos szarokat mint az einhell és társai, max kisflexet amit gyilkolásra használok, csiszolás járólap vágás stb, aztán ha beszarik dobom a kukába.
anno én is vettem ezeket barkácsszarokat, de egy idő után megtanultam, hogy hatalmas pénzkidobás, és az mellett olyan gagyi minőség hogy néha sírni támadna kedvem.
makita Li-ion akkus gépeket már lehet venni 30-40 ezerért, és ha nem rakod ki a napra meg a fagyba az akkut, akkor örök élet plusz egy hét amit kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!