Hol érdemes Budapesten, illetve Budapest környékén lakást venni?
Az orbáni 10 + 10-re gondolok. Úgy tudom, hogy legalább 60 négyzetméteresnek kell lennie a lakásnak, azon kívül, hogy ugye új építésűnek kell lennie (illetve lehet használt is, csak akkor kedvezőtlenebbek a feltételek, ugye). Most nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan vélekedik erről az egész lehetőségről, hanem hogy szerintetek hol érdemes nézelődni. Természetesen keresgélek közben én is, de azért néhány hasznos meglátást is szívesen vennék. 22 milliót mondanám felső határnak saccperkábé. A belvárosban meg a jobb környékeken gondolom nem sok esély van rá. Viszont az agglomeráció is érdekel. Pl. Gödöllő, Érd, Szigetszentmiklós...
Köszönöm előre is az emberi hangú válaszokat.
Most kicsit utánanéztem, és a 13., 14. kerületben is találtam több lakást. De ha külső kerületeket nézel, ott is akadnak.
Én sokkal messzebb nem mennék. A húgom pont Gödöllőn él, majdnem 30 ezer a bérlet Pestre. Az két felnőtt esetén majdnem 60. Akkor már inkább érdemes kicsit több hitelt vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!