Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest hanyadik kerületbe...

Budapest hanyadik kerületbe lenne érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Tegyük félre az anyagiakat és arra lennék kíváncsi,hogy Budapesten hanyadik kerület költöznétek minden szempontjából közbiztonság,munka,iskola,buli,szórakozás,pláza,mozi stb....-k szempontjából !!!!

2015. dec. 3. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Ami a munkahelyedtol nincs masfel ora utazasra.
2015. dec. 3. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

100 nm felettibe vagy 16. Mátyásföld rész, vagy 3. Kiscelli és környéke.

Ha ezt megtehetném, nem hiszem, hogy a többi gondot jelentene onnantól.

2015. dec. 3. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
I.kerület
2015. dec. 4. 00:13
 4/8 anonim válasza:
24%
8ker blaha fele
2015. dec. 4. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
5
2015. dec. 4. 07:00
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha mindegy lenne a pénz, akkor 12 nyugis részére.
2015. dec. 4. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
16. kerület. Laktam ott 6 évet, nagyon szerettem.
2015. dec. 4. 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos ennyi kívánalomnak egy konkrét hely nem felel meg. Nyugisan élni, jó közbiztonság, jó iskolák, stb. a budai hegyvidéken vannak, itt viszont nincs buli, pláza, mozi elég messze van. Télen a közlekedés halál.

Aktívan élni, buli, szórakozás, stb. a belvárosban lehet, de ott a lakhatási körülmények problémásabbak (rossz levegő, zaj, stb.).

Én fiatalabb koromban a belvárosban laktam, már mennék egyre kijjebb, nyugisabb, zöldebb környékre, akár ki az agglomerációba. Nekem nem kell naponta bejárni munkába, mert a napi 1,5-2 óra utazás is tönkre teszi az embert (családi életet).

Életkortól, életstílustól is függ, hogy mi a legjobb.

2015. dec. 4. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!