Melyik kerületbe érdemes költözni Budapesten?
Nekem eddig a 13. kerület jött be a legjobban, a kék metróhoz közeli része, de itt nem olcsók az albérletek. A 1,5 szobás panelek kb 60-70 ezer plusz rezsibe kerülnek, az újépítésűek 80 ezertől a csillagos égig. Itt a környéken van kórház, bevásárló központ (Westend, Duna Plaza), iskola is.
Igazából amelyik rész biztonságos, és ahova érdemes költözni, az nem olcsó. Olcsók a külső kerületekben található albérletek, meg amik a gettóban vannak.
Szívesen :) Eszembe jutott még a József Attila lakótelep a 9. kerületben, itt is laktam 1 évig. Kicsit furi a környék, vannak érdekes arcok a metró környékén, de nekem sose volt semmi bajom velük. Egyébként sok kisgyermekes család és idős ember lakik a lakótelepen. Van iskola és óvoda is, és közel van a Köki és az Europark (bevásárlóközpontok) illetve a SOTE is (kórház).
Esetleg még az Örs vezér tere környéki lakótelep viszonylag olcsó, de nem egy szép környék, nagyon forgalmas, a metrónál az aluljáró teli van furi arcú c.gány árussal, de nem bántanak v ilyesmi, csak idegesítőek. Ott az Árkád és a Sugár (bevásárlókp.), kórház és iskola is biztos van a környéken.
Azért mondtam a 13. kerületet, mert nekem itt sokkal szebb, nyugodtabb, biztonságosabb. De a fent felsorolt 2 környéken azt hiszem azért olcsóbbak az albérletek.
Szép helyen nem lesz olcsó albérlet. Ami még elmegy (mindkét szempontból), az a VI. kerület középső része (körút és a felsőerdősor között). VII. kerület külsőbb része (Keleti pu. felett) még jöhet esetleg szóba.
Ami biztonságos, szép, stb. az vagy tetszőleges budai kerület (I. II. XI. XII. & III. belső része), vagy Pesten a körúton belüi rész, esetleg XIII. belső része (Újlipótváros), VI. a Hősök terénél, IX. a Borárosig, esetleg Zugló. Iskola, kórház mindenhol van, ezalapján szerintem hülyeség szűrni, bevásárlóközpontokkal is Dunát lehetne rekeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!