Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A kocsibeálló betonalapjába...

A kocsibeálló betonalapjába tehetek-e betontörmeléket, betondarabokat? Ha igen össze kell-e törni a apróra, és max hány centi lehet a törmelék 12cm beton alatt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
kérdés hogy a betonnal akarsz spórolni, vagy a törmelékszállítással... én úgy gondolom hogy az egyenletes terheléselosztás miatt,minél kisebb darabok annál jobb. ha húsz centi, ha ötven. persze hálózott betonról beszélünk.
2010. ápr. 20. 20:23
 2/5 P.Pityu ***** válasza:
Ha mindenhol 12cm vastag a betonod akkor a betonzuzalék nyugodtan mehet alá alapnak.Betonba rakj vashálót,már a 5 mmes is elég.
2010. ápr. 20. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Az 5mm a vasrudak vastagsága?Milyen "sŰrűnek" kell lennie a hálónak?
2010. ápr. 20. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

ez egy vasháló. Alapból kiosztottat veszel. Persze lehet csinálni is házilag, de szerintem fölösleges.

Ha nem teherautóra méretezed a garázsodat, akkor szerintem a 10*10 es vagy 15*15ös négyzetek elegendőek.

Az alatta lévő feltöltést érdemes "megbékázni" (tömörítés). Így nem kell apróra vagdosni a törmeléket.

2010. ápr. 21. 01:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Sztem fel fog fagyni de te tudod..

Én leaszfaltoznám inkább..

2010. ápr. 22. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!