Valaki használ Workzone (Aldiban kapható) sarokcsiszolót? Mi a a tapasztalatotok?
1200w-os, feleslegesen erős és egy nagy böhöm cucc.
Szűkebb helyeken már nem lehet használni de egyébként sem olyan kezes mint a kisflex. Olcsó mert nem népszerű.
Inkább egy black and decker 700w ugyanennyiért.
Fémet vágni elég a 500-700W-os.
Fát csiszolni is bőven elég a 900W.
Workzone sarokcsiszolót ugyan nem használok, de vettem már Workzone szerszámot. Úgy látom, ezek elég silány, amolyan Aldi-minőségű cuccok.
Inkább vegyél jobb minőséget egy kicsit drágábban, jobban jársz. Mindig az olcsó a drágább, mert jóval hamarabb ki kell dobnod.
Kicsit ellentmondásos, hogy a minőség híve vagy de a 8000 ft-os ár miatt vagy ráizgulva.
Szerintem vedd meg. Az a jó az olcsó cuccban hogyha nem tetszik bedobom a kukába.
????
Nekem már 2 éve meg van a ford szabályozós workzone flex Ütöm,vágom,fémhez,csempéhez,telement már porral kosszal, dolgozott 40 fokban,-10C-ben ,és működik,... rendszeresen használom, fordszabályzós! 1200w-os qrva erős..tartalék szénkefével,duplabiztonsági kapcsolóval, 3M-es minőségi gumikábellel.Szóval ezért a pénzért ez 1 ki@szott jó gép.
hm..
De Sajnos se áramot,se CNC számítógépvezérelt irányítást se + embert nem adnak a gép mellé,kávét se ad...
A jó qrva annyát..és milyen rohadt drága, van pofájuk 7990Ft elérni érte,és nem beszélve az ajándék A8 AUDIT sem adták mellé. ááááá .rohadt 1 gcik az aldiban
Köszönöm, 7-es.
Látod 5-ös? Ilyen emberek véleményét várom, akik használták már ezt a szerszámot, nem csak feltételezgetnek. Írtam egy hosszabb kommentet neked, de kimoderálták. Nem írom újra.
Olyat írtál amit kimoderáltak?
Én segítek neked, te meg személyeskedsz?
1 nem segítettél semmit.
2 ha le akarunk menni óvodás szintre, te kezdted a személyeskedést.
3 persze Te már tudod, mit írtam, holott nem is olvastad.
4 biztosítalak róla, hogy semmiféle trágárságot nem írtam, vsz a t r o ll szó miatt moderáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!