Használ valaki Workzone (Aldiban kapható) sarokcsiszolót? Mi a a tapasztalatotok?
Nekem nincs, de annyit erdemes tudni hogy a WorkZone egy kitalalt markanev, tulajdonkeppen az Einhell ceg gyart nekik mindent. Az Einhell pedig koztudottan xar.
Azert kellett kitalalni hogy legyen egy szep sarga-fekete dizajnja, ami ugye a profi gepekre jellemzo. A neve is elegge marketinges, csabitja a vevot.
Ja igen, es ezek hazi szerszamok, tehat nem napi 8 ora hasznalatra vannak, valoszinuleg irja is a hasznalatiban hogy nem vallalnak garanciat ceges hasznalatra.
Itt van a gyarto lapja, asszem erre a gepre gondoltal:
Ez a hasznalati utasitas:
Es tessek a 10. oldalon:
Please note that our equipment has not been designed
for use in commercial, trade or industrial applications. Our warranty will be voided if the machine is used in commercial, trade or industrial businesses
or for equivalent purposes.
Vagyis csakis hazi hasznalatra. Ami annyit jelent hogy evente egyszer hasznalhatod, a 2 eves garancia idoben ketszer.
... nem erre gondoltam. ez egy delta csiszoló. sarokcsiszolót néztem ki (flex)
a zöld boschra, meg a black and deckerre is ráírják, h csak otthoni használatra. de azt nem találom sehol , h ez a gyakorlatban az évi egy alkalmat jelentené. és nem 2 , hanem 3 év gari van rajta.
Szivesen!
Annyiban talan relevans lehetek hogy Einhell cuccot lattam mar defekteset tonnaszamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!