Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik az olcsóbb? Házilag...

Melyik az olcsóbb? Házilag készített vakolás vagy gipszkartonozás.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
és mire kéne 9 centi ragasztógipsz? gőzöd sincs milyen falról van szó, csak kötöd az ebet a karóhoz...
2010. ápr. 21. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Ugyanmár ne haragudjál, de belepofázol itt egy beszélgetésbe... Nyilvánvalóan a gyenge értelmi képességed nem tesz képessé arra, hogy észrevedd, hogy nem a kérdezőnek, hanem a beszélgetőpartner válaszolónak írom. A 17centis eltérésű kiigazítandó falához.

Arról pedig nyilvánvalóan neked sincs fogalmad, hogy milyen falról van szó. A karton árából pedig már bevakolod, szóval akármilyen kevés ragasztó kell, már drágább. És a kérdés arról szólt, ha ennyivel segíthetek, hogy melyik olcsóbb.

Úgyhogy bekoff, menjél vissza játszani.

2010. ápr. 21. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:

pont ezaz, hogy ti elkezdtek magyarázni olyasmiről, amire nem vonatkozik a kérdés. És az hogy a fal mennyire ferde, nem befolyásolja a burkolást.

És gondold végig kivel besélsz! Vkinek ez a szakmája. te meg csak ugatod a szakmát

2010. ápr. 22. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Kőőőműűűves vagy?:) Haha:)) Akkor nincs több kérdésem. Most építettem fel a házamat, sok magadfajtát hazazavartam innen..:) Fúú de egyszerűek voltak mind.. Egy kis cement egy kis mész, kőművesnek nem kell ész. Hát tényleg ilyenek. De el sem kezdem...
2010. ápr. 22. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
építészmérnök... de sebaj...
2010. ápr. 22. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:

:) Hja, a tervezőm sem volt különb..:) Nem tudta megmondani baloldali beépíthetőségű telkemnél, hogy hova tehetem a házamat.. Na mindegy, remélem neked több eszed van...

Hát igen, a végzettségnek egyre kevesebb köze van a felkészültséghez.

Szóval mérnökúr, ha a karton ára drágább, mint a vakolat ára, akkor végülis miről beszélsz? Vagy szándékosan hagytuk ezt a témát? :)

2010. ápr. 22. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
csak hogy tudjál vmit, pont a gipszkartonból prezentáltam egy hónapja. Szóval én tudom miről beszélek... Te vagy az aki itt próbál győzködni mindenkit a vélt igazáról. Hát csináld úgy! Bánom is én. Tőlem akár a házad is ráddőlhet végtelen nagy bölcsességedben... Mind a te dolgod.
2010. ápr. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!