Érdemes e megvenni max 100 ampert tudó hegesztőtrafót ház körüli munkákhoz?
Tavaly vettem ezt a BLM inverteres hegesztőt.
Tökéletesen elég, legutóbb is reggeltől-estig hegesztettünk vele 2-3 mm falú zártszelvényeket, csöveket, de pl. 1 hónapja végig hegesztettünk vele 4,8 m. hosszúságban 10 mm vastagságú lemezt egy asztal lapjának.
Ára és tudása alapján szerintem egy főnyeremény. Egy ismerősöm cégénél ilyenek vannak és nagyüzemben hegesztenek velük 3 éve meghibásodás nélkül.
Előző vagyok. Esetleg próbáld meg ezt. Érdeklődjél utána. Nekem elég a BLM ami van, de ez se lehet rossz. De véleményt nem tudok róla mondani, mert nem próbáltam.
Annyit megjegyeznék még, hogy a BLM-t én kipróbáltam a haverom cégénél és utána rendeltem meg, de a helyi hegesztőboltban is kipróbálhattam volna. Igaz ott nem vettem volna meg, mert 58000 Ft volt náluk ugyanaz a gép, amit 44000 Ft-ért vettem. Lehet ezt is kipróbálhatod valahol, mielőtt megrendeled. Szerintem 40000 alatt normálisat max használtan kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!