Hegesztőtrafót hol érdemes venni? Otthoni munkákhoz.
Hirtelen csak a praktiker jutott eszembe, tudom, hogy nem ott kéne nézni, de akkor hol?
Nem tudok 50-60 ezret rákölteni, és itt van akciós 18-ért, az jó lehet otthoni "barkácsoláshoz"?
Ilyen és hasonló dolgokra kellene: beépített szekrény fém vázának összehegesztése, gáztűzhelyen az edénytartó rács eltört - ennek összehegesztése, kerti fém virágtartó állvány készítése, stb.
Hallottam olyat, hogy ezek az olcsók odaragadnak és rángatni kell, hogy lejöjjön. Én magam soha nem hegesztettem, szóval az is a kérdésem, hogy mitől ragad oda, és ez tényleg az olcsóság számlájára írható-e, vagy más a gond?
Hol nézzem meg, ha nem nagy barkácsáruházban?
Attól félek, hogy ha vmi profi szakboltba megyek, ott nagyon drága lesz.
köszönöm a válaszokat.
ez a használt garanciás dolog nem hangzik rosszul.
honnan írtok? Debrecenben tudtok ilyen helyet?
jó lenne 25 ezerből megúszni.
Én is többre értékelek hegesztési szempontból egy hetra trafót mint egy mai áruházi alumínium tekercses szutyok bóvli gépet.
Apropó..van 1 hátránya is !!!
kb 35-40 kg, szóval a mozgatás igen emberes feladat.
melyik a 35-40 kg?
a hirdetéseket n is megtaláltam, de műszaki cikket félek így venni, nem derül ki, ha van vmi hibája, aztán az eladó azt mondja, nálam keletkezett a hiba én meg bukok tízezreket.
A Hetra olyan nehéz.
Keress egy hegeszteni tudó ismerőst, vigyetek 8~10 pálcát,és próbáljátok ki minden fokozaton.
Egy hozzáértő ha az eladó előtt leveszi (pár csavar fogja), a burkolatot,megnézi-a belseje sok mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!