Festés mészfestékkel! Mire kell ügyelni, mivel érdemes festeni?
Rengeteg butaságot olvasok a linkelt hivatkozsban.
Kötőanyag budaiföldet felhordani, falfixezni.. ó, jaj!
A budai föld önmagában csak töltőanyag, kötőanyag nélkül, vízzel bekeverve száradás után le lehet söpörni a falről mint egy krétát. Azt a jobb takarás miatt 10%-ban tették bele, de nagyon szürke.
Falfixezni mész alá nem kell, hacsak nem porlik a fal mint a homok, mivel a mész erősen meghígitva (alapmész) leköti ezeket az enyhén porlós alapot.
Nyugodtan hengerezheted is a Frescot megfelelő hígítás után, az nem zsákos tüzépi mész ami nagyon fröcsögne az olajozás mellett is, az be van állítva. Persze nem olyan csepegésmentes mint egy dipó, de nem rossz. Színezni Aquakolorral tudod 2%.ig. A hibákat előtte meszesglettel javítds ki.
1. válaszolónak köszi de én a "vödrös" megoldást választanám amit linkeltél az "Sima" mészre vonatkozik.
2. válaszoló. Köszi igazából a hengerezéstől tartok, de mivel másdhol is írták megpróbálom azzal.
én kompresszorral nyomtam fel és korongecsettel, háromszor
annyi, hogy takarni kell és sok anyagot használtam el
a nyomást kicsire kell venni és le kell harisnyán keresztül szűrni
5/6
Közepesszőrű poliamid festőhenger a hivatalos neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!