Szeretnék készíteni egy ágykeretet, a keretből mennyire kell kiérjen a matrac?
Figyelt kérdés
Ha színben lenne a kerettel, ha valaki ráül az ágy szélére, akkor nyomni fogja a lábát. Én 5 centire gondoltam, az sok lesz? És ágykeret készítésénél mire figyeljek?2016. máj. 5. 18:46
1/6 anonim válasza:
Általában a matrac felének kell kiállnia, hogy összenyomáskor még ne nyomjon az ágykeret.
Természetesen az anyagától is függ.
Ki kell próbálni, hogy mennyire megy össze, ha ráülsz, és egy centivel leméred.
2/6 TappancsMancs válasza:
5 centi biztos elég, a szerepe az hogy ne csússzon le az ágybetét. Amúgy ha jársz bútorbolt felé nézd meg melyik milyen. De ahogy előző is mondta ha a szélén ráülsz és puha akkor ezt is vedd hozzá.
3/6 A kérdező kommentje:
És ha a matracot a netről szeretném rendelni? Nincs alkalmam kipróbálni...
2016. máj. 5. 20:35
4/6 anonim válasza:
Nehogy! A matrac drága dolog, érdemes akár elutazni bemenni matracos boltokba fekvéspróbára.
Nekünk 20 cm vastag kemény matrac 5 cm memóriahabbal, majdnem 10 centit kiáll. Esztétikailag teljesen jó, lábam sem nyomódik, ha a szélére ülök
5/6 anonim válasza:
Igazából nem azon van a hangsúly, hogy mennyinek kell kiérni a matracból, hanem az a minimális mélység, amire ha bele van illesztve a matrac a keretbe, stabilan megfogja a keret. Ezt én is kb öt centiméterre lőném be, ennél jobban felesleges besüllyeszteni, még akkor is, ha a matrac vastagsága engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!