Fenyő ágykeretet szeretnék vásárolni. Ma vállalkozó asztalossal csináltatom számla nélkül milyen költségekre számíthatok?
Egy 140x200 as fenyő ágykeretet szeretnék aminek az oldalai földig érnek és gázrugós ágyneműtartó van benne és a hátlapja is magasan van.
Nagyobb üzletekben ilyen 100e ft körül mozognak az ilyen méretű/kategoriás ágyak. Ti mennyiért csináltok/ vagy csináltattatok hasonlót?
Egyáltalán érdemes vállalkozóval csináltatni v úgy sokkal drágább?
Főleg asztalosokhoz szól a kérdés de ha másnak is vannak tapasztalatai azt is szivesen meghallagtom.
mivel egyedi, így általában drágább a boltinál, amit sorozatban, gépekkel gyártanak.
anyag és munkadíja van, esetleg kiszállítás és összeszerelés lehet még. de kicsi az esély rá, hogy olcsóbban csinálja.
én hasonló, csak 160x200-as ágyra kértem ajánlatot, és a bolti 100E helyett 130E-t mondtak árnak. aztán találtam egy kisvárosi boltot, ahol 84E volt. gázrugó helyett sima rugó van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!