Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » 2x2 méteres homokozóba mennyi...

2x2 méteres homokozóba mennyi homok kell?

Figyelt kérdés

Megköszönném, ha valaki megírná, hogy egy ekkora méretű homokozóba hány zsák homokot érdemes venni, hogy kb. háromnegyedig legyen benne a homok?

Farönk homokozóról van szó, 3 rönk van egymáson.

2016. ápr. 10. 08:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
egyébként meg nem tudom, tisztában vagytok-e azzal, hogy 1 köbméter homok átlagos súlya kb. 1500 kg?
2016. ápr. 12. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

mi vagyunk az ostobák??? LOL

esetleg érezd az iróniát a 7 köbméternél...

nehogy már te ostobázz le mást, te talán tudtad a méreteket? ha annyira egyértelmű, hogy egy kaptafára készülnek, akkor miért okozott problémát ez a rettentő bonyolult számítás?

nem volt itt senki rosszindulatú, te voltál a buta, és mégis te hordod fenn az orrod, csak tudnám, hogy mire fel...

csak aztán le ne ülj a gyerekkel megcsinálni a matek házit, mert látom, az általános iskolai tananyag is problkémát jelent!

2016. ápr. 12. 13:58
 13/16 A kérdező kommentje:

Szerintem hagyjuk ezt abba, de azért azt még elmondom, hogy feltettem egy kérdezős oldalon egy halál egyszerű kérdést remélve, hogy vannak itt olyan kisgyermekes szülők, akik rendelkeznek hasonló típusú és méretű homokozóval.

Ehelyett írogatott ide mindenféle okostojás kioktatva és számonkérve rajtam, hogy miért nem számolom ki magam, ellenben értelmes választ senkitől nem kaptam. Az, hogy egy farönk átmérője 10, vagy 14 cm, számomra oly mindegy, nincs nagy jelentősége, egyébként ahonnan megrendeltem, nincs is feltüntetve ez az adat.

Arról már nem is beszélve, hogy homok és homok között is nagyon nagy különbségek vannak akár fajsúlyát tekintve is, ezért kértem tanácsot, mert nem szerettem volna, ha feleslegesen túl sokat veszek.

Tehát jogosnak érzem a felháborodásomat, hogy a sok válasz között egyetlen egy sem volt, ami segített volna nekem, ellenben mindenki kioktatott a nagy semmiről.

Lassan már azt hozzátok ki az egész sztoriból, hogy rossz anyuka vagyok, vagy egyáltalán nem vagyok anyukának való?

Szerintem az itt válaszolók egyikének sincs gyereke, csak marhára unatkozik és ide jár kioktatni másokat, mert nyilván az életben, szemtől szembe ez nem nagyon megy.

További jó szórakozást!

2016. ápr. 13. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Igen mindenki buta itt, csak te vagy az okos. Nem veszed észre magad? KÉT adatból nem lehet térfogatot számolni !!! Abból csak területet lehet.
2016. ápr. 13. 12:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Reménytelen eset :)
2016. ápr. 13. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Egész pontosan 0,6239874m3 az az 15,34 zsák kell bele.
2016. ápr. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!