2x2 méteres homokozóba mennyi homok kell?
Megköszönném, ha valaki megírná, hogy egy ekkora méretű homokozóba hány zsák homokot érdemes venni, hogy kb. háromnegyedig legyen benne a homok?
Farönk homokozóról van szó, 3 rönk van egymáson.
Egyszer az életben lenne értelme a matek órán tanultaknak! :'D macska rúgja meg, hogy tényleg előfordul :D
Kicsit nehéz kiszámolni úgy, hogy magasság nincs meg :)
De amúgy tudod 2*2*x ahol az x a magasság :) ez a térfogata, nyilván méterben kell a magasság is. (értelem szerűen ameddig akarod, hogy tele legyen...) és megkapod hány köbméter homok kell. Valószínűleg köbméterben is árulják, illetve olyan helyen, ahol árulják tudnak neekd segíteni, ha kilóra adják is. :)
És mi honnan tudjuk, hogy ezek a rönkök 10 vagy 40 centi átmérőjűek-e? Vagy hogy mekkora zsákokra gondolsz?
Az alap 2x2, azaz 4 négyzetméter. Remélem ez még megy.
Több infó nélkül mi sem tudunk segíteni, tekintve hogy elég sokféle homokozó létezik.
De ez tényleg e legeslegegyszerűbb iskolapélda, nem szabadna, hogy egy anyukának gondot okozzon.
Húúú de sok okos matektanár nézett be ezen az unalmas vasárnapon ide, bár egy sem tudott érdemben válaszolni.
A kérdésem egy általános kérdés azokhoz, akik esetleg rendelkeznek már ilyen manapság nagyon is divatos farönk homokozóval, hogy nagyjából (tehát nem pontosan) mégis hány zsák homokkal számolhatok... Mivel a jövőhéten fogják kiszállítani a homokozót, fogalmam sincs a pontos mélységéről. Nem okoz gondot a térfogat számítás, de ha úgy lenne, akkor sem hiszem, hogy le kéne hülyézni miatta, hiszen ez egy olyan oldal. ahol egymást segítik az emberek, ha valaki valamiben elakad.
Valaki egyetemi végzettséggel sem tud egy egyszerű matek feladatot kapásból megoldani, attól még másban lehet kiváló.
Kérdező ne legyél már tirpák, jó? :)
A kérdésedben sehol nem írtad, hogy olyanokhoz szólsz, akik ismerik ezt a fajta homokozót - én pl. nem is tudtam, hogy létezik. Innentől kezdve baromság és lustaság az egész. Ha rendeltél valamit, ott nyilván egyértelműen le voltak írva a méretek. Annyira k.va nehéz lenne bemásolni vagy bepötyögni a számológépbe?
Ne röhögtess már, hogy megrendeltél valamit,amiről azt sem tudod mekkora...
Valószinüleg egyikünk sem matektanár, de azért van egy szint...
Min vagy felháborodva? Hogy neked gondot okoz, ami sokak szerint alap?
Jaaaa, hogy még ki sem szállították, és te sem tudod a méreteit, de azért elvárod, hogy mások megmondják, mennyi kell bele? WTF??????????????
Figyeljetek már, vettem egy házat, mennyi lesz a fűtése?
(nem, még nem jártam benne, nem tudom, mekkora, milyen állapotban van, milyen nyílászárói vannak, de azért jó lenne, ha pontos összeget mondanátok!)
Én pontosan tudom, nem is olyan nehéz kiszámolni.
Hét köbméter kell bele. Ennyit vigyenek oda.
Rettentő rosszindulatúak és ostobák vagytok.
Egyébként ma beszéltem egy értelmes és normális férfival, aki hasonló méretű homokozót vett a gyerekeinek és láss csodát, fél köbméter homok bőségesen elég volt bele. Nem kellett neki pontosan centiméterre megadni, hogy miről van szó, mégis tudott értelmes választ adni.
A primitívebbek kedvéért leírom: ezek a farönk homokozók egy kaptafára készülnek, szóval kár itt szar..akodni a centiméterekkel.
Elég vicces, hogy engem szóltok le egy kérdezős oldalon, miközben ti nem tudtatok egyetlen egy értelmes választ sem adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!