a flex, a korong szétrobbanása miatta vagy ha megakad nagyot tud ütni, az asztali körfűrész is veszélyes a kézin azért több a védelmi funkció
2016. febr. 26. 23:13
2/10 anonim válasza:
Félkezes láncfürész.
2016. febr. 27. 00:57
3/10 anonim válasza:
Amit a kezedbe veszel.
2016. febr. 27. 05:16
4/10 anonim válasza:
láncfűrész
2016. febr. 27. 06:13
5/10 anonim válasza:
Szerintem is láncfűrész.
A kezemben már robbant szét 180-as flexkorong is, nem csak 115-ös, de burkolat volt a gépen, felém nem szállt semmi. Valami visszapattanó persze okozhat gondot, de mi ez ahhoz képest, hogy hány embert láttam már, akinek a láncfűrész miatt hiányoztak egyes alkatrészei.
2016. febr. 27. 06:42
6/10 anonim válasza:
azt hittem csak ebből a kettőből lehet választani, viszont ha más is játszik akkor sztem is a láncfűrész
2016. febr. 27. 16:46
7/10 anonim válasza:
Amihez nem értel, vagy ami nincs jó állapotban. Lehet az a hőlégfúvótól a fűnyirón, heggesztőtrafón át a szalagfűrészig bármi.
2016. febr. 29. 11:20
8/10 anonim válasza:
a szalagfűrész, láncfűrész is jól hangzik, de ami szerintem még durvább az a flexbe befogott körfűrészlap.
2016. febr. 29. 21:03
9/10 anonim válasza:
Olyan nincs hogy legveszélyesebb. Ha szakszerűen használod akkor nem veszélyes. Ha meg szarul , nem értesz hozzá mindegyik lehet veszélyes. Még egy csavarhúzó is.
2016. márc. 3. 06:09
10/10 anonim válasza:
Kedves utolsó. "Ha szakszerűen használod akkor nem veszélyes"
Nem veszélyes?? ágazni pl láncfűrésszel?
A láncfűrész lánca el is tud szakadni akár a vadi új is(!),és akkor bizony rendesen át tudja rendezni a az anatómiát,valamint a flex korong is fe tud robbanni,és bár szemüveggel a szemedet megvédte...,de a szétrepülő absorber anyag is elég nagy kárt okoz még a ruhán keresztül is,és azokat a darabokat a sebészeten szedik ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!