Hogyan tudnám lezárni az ajtót az én oldalamról?
Figyelt kérdés
Új albiba költöztem, és a szobák egybe nyithatóak, de nincs meg a kulcsa a zárnak. Az ajtó a lakótársam felé nyílik, ő pedig elé tolt egy szekrényt.
Az én oldalamról is lesz tolva egy szekrény, de úgy gondolom, hogy amilyen könnyen oda tolta, úgy el is lehet tolni. Mivel még nem ismerem, ezért szeretném az én részemről is lezárni valami biztosabbal, mint a szekrény. Zárat a tulaj nem szívesen cserélne, szerinte elég, ha mindkét oldalról szekrény van az ajtóban.
2016. febr. 16. 10:37
11/11 anonim válasza:
Verj egy kicsi szöget az ajtókeretbe közvetlen az ajtó zárjánál, azt az ajtót Isten ki nem nyitja utána. Illetve igen, de jó eséllyel valami repedni, törni fog. Főleg, hogy egy szekrény is elé van tolva... Azon csak faltörő kossal vagy tankkal lehet keresztülmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!