Milyen fűrészt vegyek?
Vannak szorosan feltekert nagy papírtekercsek aminek átmérője pl 20 cm.
Ezeket drága tekercsvágóval szokták elvágni amiben nem fűrész hanem kés van ergó nem harapja a papírt hanem vágja, nem szemetel nem porozik.
Na már most nekem jó volna fűrész is egy ilyesmi..
Csak olyan kell ami ha harapja is ne sokat harapjon tehát ne porozzon annyira, hogy ne menjen be a lapok közé.
Egy olyasmire gondoltam ami a képen van csak kb 1 milliméter széles késsel ami csak annyit harap és nagyon nagyon apró sűrű fogai legyenek és nagyon nagy fordulatú.
Szerintem egy olyan gépezet tudná ezt a legjobban megcsinálni amire gondolok.
Lassan át tolva rajta a papírt mivel nagy fordulat, nagyon vékony és apró sűrű fogak talán megtenné hatását.
Na de létezik ilyen? Idáig amit kerestem neten mindbe 5x olyan nagy fogak vannak mint amire én gondolok.
Esetleg más megoldás?
Ilyesmi kézi fűrszbe elég apróak már a fogak jó is lenne csak ilyen kellene forgó fűrészbe.
Bármiféle segítséget véleményt szívesen meghallgatok!
Nagyon szépen köszönöm!
Próbáld meg, hogy a fémfűrészlap hogy viszi, ha megfelel az eredmény, akkor keress egy szalagfűrészt, ahhoz már a 14tpi-s fűrészszalag jó lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=DZ1bI-mZ8jk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!