Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehet a tipliben...

Hogyan lehet a tipliben elforgó csavart rögzíteni?

Figyelt kérdés

A fürdőszobában a fali tükröt két kampó tartja, amelyek tiplik segítségével vannak a falba csavarozva. Az egyik oldalon a kampó elforog, ezért nem tartja rendesen a tükröt. Mivel lehetne odarögzíteni a tiplihez? Próbálkoztam már Loctite csavarragasztóval odaragasztani, de még mindig elforog.

(Megjegyzések: nem a tipli forog el a falban, az teljesen stabil. A másik oldali kampó stabilan áll.)

2016. jan. 31. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Modell gipsz, szilopaszt. Vagy kihúzni a tiplit a kampóval és egy másikat beütni, esetleg vastagabb átmérőjű kampót belecsavarni.
2016. jan. 31. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csavar ki, két gyufaszál v 3 fogpiszkélo be, csavar be. áll mint Katiban a gyerek!
2016. jan. 31. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tekersz bele nagyobb kampót.
2016. jan. 31. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy barkácsolós alkat, nő is vagyok, de hasonló problémát gyufaszállal, kis papír darabbak sikerült megoldani.

Természetesen a profi megoldás az új tipli és/vagy belevaló csavar lenne.

2016. jan. 31. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!