Futár 1 kérdése:
Laminált parkettát hogyan tudom rögzíteni falra? Vakolt fal, és csempe.110X130 cm-es felület!
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 20:13
1/6 anonim válasza:
Párnafára. Ugyanúgy, mint a lambériát.
2/6 anonim válasza:
ha nem zavar hogy a csavar látszik akkor párnafa.
egyébként pedig ecetsavas szilikonnal ragasztani a falra.
3/6 A kérdező kommentje:
A csavar az zavarna! Gondoltam arra,úgy felrakni mint a lambériát de a kapcsoknak van e hely?
2016. jan. 13. 02:46
4/6 anonim válasza:
Ha párnafára teszed, ne csavarozd, az ronda lenne. Tűszegezővel is fel tudod rögzíteni, nem fog látszódni semmi. Szilikonnal is fel lehet ragasztani, ott, ahol csempe van szerintem tökéletesen tudja rögzíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
A csempénél nem aggódom mert ott tuti hogy meg áll a ragasztóval. A vakolt falra nem tudnám felragasztani? Nem szívesen párnafáznék.Vagy esetleg ha OSB lapot csavaroznék fel mindkét felületre,telibe,és ahhoz ragasztanám? Na ahhoz milyen ragasztó ajánlott!
2016. jan. 13. 12:31
6/6 anonim válasza:
figyu ! nyugodtan ragaszd fel úgysem fogtok rajta járkálni !(ecetsavas vagy sima szilikon,fbs)
pl:liftek felújításánál láttam,hogy laminálttal burkolták,precíz munka után gyönyörű eredménnyel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!