Elvált a szilikon a kádtól. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Ősszel volt teljes fürdőszoba felújítás nálunk, új fürdőkád, csempézés stb. ma fürdéskor azt vettem észre, hogy elvált a szilikon a fürdőkádtól a csempétől nem. Ahogy beleülök a kádba, még jobban látszik, hogy a kád és szilikon között, kb 0,3-0,5 milliméter rés tátong. Egyelőre még nem folyt be a víz a fürdőkád mögé, de eléggé aggaszt a dolog. Mit lehet ezzel csinálni? Kaparjam ki a szilikont és szilikonozzam újra? Mi lesz a garancia, hogy ismét nem válik el? a kád be van építve, alul téglák vannak, ami ki van fújva purhabbal. A függőleges résznél pedig egy fémkonzol van befúrva a falba.
2016. jan. 3. 10:23
11/12 vikidal válasza:
Ha a kad akril kad akkor nem kell csodalkozni Az akril az egy olyan anyag aminek az a rakfeneje hogy semmi nem akar hozza tapadni Ideiglenesen hozza ragad de a valojaban nem. Itt is csak a kadtol jon el a ragasztas a csempere meg jol ragad a szilikon. Szerintem ki kell kaparni megtolteni vizzal es jo sok szilikont beletomni a resbe hogy ha nem is ragad de tomitsen.
12/12 anonim válasza:
Reflexből rákerestem, hogy akril tömítő paszta (így, helytelenül különírva), és lássatok csodát, létező dolog. Kár, hogy én meg nem értek hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!