WC lerögzítése járólapra/csempére hogyan, mivel?
Mikor az ülőkét igazgattam, mert folyamatosan mozgott, meg kellett húzni a csavarokat stb., helyreigazítani akkor a wc-csésze egy kicsit megbillentettem jobboldali irányba.
Szerencsére a jelek szerint a cső nem mozdult ki, sem nálunk sem az alsó szomszédnál nem folyik az anyag :D
Ugyanakkor, azóta kicsit billeg jobbra-balra a wc.
ha jól látom eredetileg vízálló szilóval volt leragasztva, csavart nem találtam benne.
Kérdésem az lenne, ha levakarom a régi szilót és újra körbenyomom az eléggé rögzíteni fogja?
Ez nem volt csavarral rögzítve, szilóval volt benyomva a lyuk és körbe a wc-csésze,
de semmi csavar nem volt benne amikor a szilót kipiszkáltam a két oldalsó lyukból, korábban viszont nem mozgott.
Mindazonáltal gondoltam megkérdezem eltávolítva a felszakadt szilót, és újjal körbeknve,
a sziló önmagában elég erős-e lefogatni a wc-t ahogy volt, avagy lehet-e más oka is a billegésnek.
A billegés egyébként minimális, de zavar a tudat hogy van.
Sajnos betonfúró alkalmatosságom pedig nincs egy csavar befogatásához.
# 3
Ha jól értem, azt mondod, igényesen leragasztva a sziló önmagában is megtartja a csészét?
# 6
Köszönöm, megnyugodtam picit hogy nem barmoltam el semmit javíthatatlanul, valószínű csal meggyengült és elengedte a sziló :)
rendben, körülnézek, hátha találok megfelelőt, bár ahogy látom, ami eddig alatta volt, az sima vízálló, ami a zuhanytálcánál és a mosdónál is van, valószínű azért bírta csak eddig, bár ha azt nézzük, mi itt lakunk már 3+ éve, és ezt még az előző lakó csinálta, vagy az előtte lévő, szóval lehet már 6+ évnél régebbi is az anyag.
Száradni meg lesz ideje, nyaralás előtt állunk, indulás előtt benyomom aztán lesz 4-5 napja száradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!