WC lerögzítése járólapra/csempére hogyan, mivel?
Mikor az ülőkét igazgattam, mert folyamatosan mozgott, meg kellett húzni a csavarokat stb., helyreigazítani akkor a wc-csésze egy kicsit megbillentettem jobboldali irányba.
Szerencsére a jelek szerint a cső nem mozdult ki, sem nálunk sem az alsó szomszédnál nem folyik az anyag :D
Ugyanakkor, azóta kicsit billeg jobbra-balra a wc.
ha jól látom eredetileg vízálló szilóval volt leragasztva, csavart nem találtam benne.
Kérdésem az lenne, ha levakarom a régi szilót és újra körbenyomom az eléggé rögzíteni fogja?
igen, alsó kifolyású, és nem tartályos csak sima csapos/folyóvíz-bevezetéses, mondjuk utóbbinak ebben az esetben nincs jelentősége :)
Tudnál esetleg egy képet vagy videót küldeni, nagyjából mire kell számítanom egy ilyen alatt?
Ilyesmire:
A fehér, az eltolt, vagy excenteres ültetőgumi, ezt akkor alkalmazzák, amikor nem pontosan találkozik a csésze kifolyó és a csatorna lefolyó csöve. A fekete a sima ültető gumi, amikor pontosan találkozik a két cső. Először a csészére kell ráhúzni a gumit és egy dróttal vagy műanyag gyorskötözővel rögzíteni, majd az alsó felét egyszerűen bele kell illeszteni a csatornacsőbe és belenyomni. Esetleg egy kis szilikonzsírral érdemes bekenni a könnyebb összecsúszás érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!