Fűtés szerelés műanyagcsővel valóban lehet saját kezűleg? Láttam már van hasonló kérdés, de nekem most aktuális!
Sajnos a szakemberek pár napos munkáért a havi béremet kérnék szerelési díj címén,ezért bátorkodtam a kérdésemet feltenni!Hátha olvassa valaki és tud segíteni, bátorítani!
24kw os vaillant kazánom van és az alsó szint 80nm tetőtér pedig természetesen kisebb!
Itt szeretnék kialakítani, egyenlőre egy szobát,..de a fűtés alapozását minden helyiségben!!!
Egy fő szálat hozok fel (meg a visszatérő)!
... és fent hogy osszam el 4 helyiségben a köröket, vagy kört? Valóban nem nagy ördöngősség? Házilag neki merjek állni alapozásának, majd a felszerelésének?
Szívesen várok minden építő bejegyzést!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kommentet!!
Szerintem menni fog!!
Van egy felesleg szobatermosztátom, szerintem az is jóóó lenne ide! Talán váltószeleppel a kazán elé .... és így külön lenne fűthető a két szint!Utána bogarászok egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!