Barátnömmel új lakásba költöztünk, a fürdő szobába kád van, nem zuhanyzó, a földszinten lakunk. Fürdés után feljön a víz miután kihuzom a kádból a dugót azzal mit lehet kezdeni?
padló összefolyónak hívják.
nem tudsz vele semmit csinálni, ez egy alapjában szar konstrukció, ahol csak lehet lebeszélik róla a tervezők a tulajokat, pont ez miatt amit leírtál.
"És hogy kell ki csőgörényezni,vagy hol tudok ilyent beszerezni?"
Bármelyik barkácsboltban. 12- ezres tétel. Egy hajlékony acélrúd, spirállal a végén. Azt amíg tudod ledugod a lefolyón, szépen végigmegy ameddig tud, ahol dugulás van azt kimozdítja.
De ha társasházban laksz, kérdezd meg a gondnokot kit ajánl. Nálunk eddig kétszer kellett a konyhába görényezni, kijöttek a szakik és a társasház biztosítására nekem ingyen megcsinálták, mert nem a lakáson belül volt a dugulás, hanem a közös összefolyóban, csak mivel földszinten lakom, nálam jött először vissza.
"ott jön fel a hab meg a víz"
Padló összefolyó Jól értelmezem a kádból szépen folyik. Az összefolyón van 1 csavarozott rács, amin vissza jön a hab, illetve a víz is! felveszed, és lehet , hogy ott összegyúlt a haj! ezt látnod, kiszeded, és lehet minden ok! Ha továbbra is a probléma fennáll, akkor "görény " pár ezer ft, nem tízezer-mint írták! Javaslom-Én 3-4 es drótot vette 200 ft ért, a végét kombinált fogóval úgy hajtottam meg mint egy dugóhúzót, és láss csodát: siker!!! Nem került y ezer forintba!! Te magad is megtudod csinálni! Én sem vagyok vizes szakember.
Ha társasház akkor a közös tárolóban az utolsó könyöknél van a dugulás! Megfúrni, de vigyázz mert az összes trucsi ...brrr
" pár ezer ft, nem tízezer-mint írták!"
Bocs, elírtam!
1-2 ezrest akartam írni, nem 12 ezrest.
Köszönöm a válaszokat
Már azon gomdolkoztam hogy rá teszek valami nehezebb tárgyat ami meg gátolja hogy feljöjjön a víz meg a hab :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!