Így megoldható a "fürdőkád"?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy plexiből valami akváriumragasztóval készítenék egy kb 30 cm magas keretet a zuhanyzótálcára, hogy bele lehessen kicsit ülni a vízbe. Nem tudom, hogy hány liter vizet képes megtartani a ragasztó, a plexi, és hogy ezek-e a megfelelő anyagok egy ilyen projekthez. Vannak tanácsaitok, esetleg tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Működhet valahogy?2014. júl. 11. 23:00
1/7 anonim válasza:
Kivitelezhető,de szükséged lesz egy keretre,ami tartást ad majd a plexi doboznak,minden vel beleülni is szeretnél,erősnek kellene lennie.
Én ezt egy 20-30 mm-es szögvaskerettel oldanám meg,valamint rengeteg szilikon tömítő is szükséges(2-3 tubus,a kinyomós fajta).
3/7 anonim válasza:
A hely vagy a pénz hiányzik? Lehet kapni magasított zuhanytálcát (pl.: [link] ), szerintem nem éri meg nekiállni homemade barkácsolásnak - ha szétnyomja a víz, a plexi szilánkosan törik és összevissza fog vagdosni, elég balesetveszélyes. Nézz körül a boltok kínálatában, jó eséllyel találsz olyat, ami megfelel az igényeidnek, és megfizethető áron van.
4/7 anonim válasza:
Én saválló (rozsdamentes) anyagból csinálnék egy keretet. De persze kérdés az ár mennyire meghatározó. Mert ha nem az akkor az egész tálcát abból alakítanám ki.
5/7 anonim válasza:
veszel egy kadat 2-3000 forintert, teszel bele vizet, es mar ulhetsz is a kadban ;)
6/7 anonim válasza:
A hely hiányzik, sajnos. Ilyen mélyített zuhanytálcáról még nem hallottam, köszönöm a tippet. Kedves utolsó, szívesen vennék egy kádat, remek tipp, de nem tudom hova tenni :D
7/7 anonim válasza:
Már hogy magasított zuhanytálcáról :D Remek néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!