Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan vernek át a platón...

Vargapeti kérdése:

Hogyan vernek át a platón meglévő, de lerakás után kevesebb tűzifával?

Figyelt kérdés

Tegnap hozattam fát. Ha az árról nem is esik szó, (bár olcsó volt) mégis hogyan lehetséges az, hogy a platón megmérve két sor 4.5 méteres sor 1.5 méter magasan rakva, többnyire 1.05, 1,1 méteres rönkök(kb12-18 cm)a platón 7.94 erdei m3, amikor pedig ma a tegnapi ledobálást követően sarangba raktuk, nem lett csak hat méteres a sarang. (1.5 méter magasan)???

Nem tűnt a platón iszonyú szellősnek, ránézésre a mi sarangunkkal egyforma volt.

2015. dec. 6. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván cselesen volt pakolva. Ezek szerint buktál rajta 3 métert az rengeteg. Ezek mindenhogy átverések. Vagy mázsára vegyél jó áron szárazat és legyél ott a mérésnél vagy erdészettől rönkben és dogozd fel magad így nincs átverés.
2015. dec. 6. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Még annyi . Ne érezd magad baleknak egyszer mindenkit átvernek egyszer engem is sikerült. De soha többet. Be fektettem egy jó fűrészbe és egy 6 tonnás hasítóba és csak erdészettől veszek köb-re.
2015. dec. 6. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem első hanem a harmadik eset hogy cigánytól vettem, mindig mástól, de csak akkor derül ki hogy cigány, mikor itt van a fával. Mázsára sosem vennék fát, nem tudom ellenőrizni a nedvesség tartalmát, vizet faáron nem veszek. Erdészettől pedig eleve a helyszínen kerül 18 ezer forint körül, és akkor még nincs hazahozva.
2015. dec. 7. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha semmi sem jó akkor mit vársz hogy segítsünk?
2015. dec. 7. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!