Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyivel lehet gyengébb a...

Mennyivel lehet gyengébb a hyundai ütvefúró a boschnál?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. aug. 17. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lapos véső???

Amiket én látok a belinkelt képeken, azok ilyen körmöstárcsás ütvefúrók. Vésére alkalmatlanok.

Vésére minimum egy pneumatikus gép kell SDS befogással.

2015. aug. 18. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
A Bosch-nak nem lett volna szabad azonos néven forgalmaznia a barkács cuccait az iparival, mert rendre összekeverik a kategóriákat. Aki tapasztalatból tudja milyen szar alkatrészekből tevődik össze a Bosch gép, az valószínű Magyarországon dolgozik a Bosch barkácsgép összeszerelő üzemében. A kék burkolatú ipari célra tervezett Bosch gépeket a mai napig svájcban szerelik össze, a legprecízebb, legmagasabb minőségi követelményekkel, fényévekkel jobb, minőségibb alkatrészekből, mint a zöld, barkács kategóriát. Egy kék Bosch, és egy Hyundai fúrógép nem lehet összehasonlítás tárgya, mert nem egy kategória. A Hyundai vasárnapi barkácsolók játékszere, a kék Bosch pedig egy ipari gép.
2015. aug. 18. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Álljunk már meg egy picit gyerekek ! elbeszéltek egymás mellett ...

a kék (ipari)Bosch gépek nem(mind)svájcban készülnek,minden gépre konkrétan rá van írva hogy hol.(german,malajzy,italy,usa,swiss stb)

a belinkelt második képen GSB13RE (4.generációs)tokmányos fúrögép van racsnis ütőművel ezzel nem lehet vésni!!

amúgy ez egy nagyon masszív kis fúrógép (régi skil alapokra épült)

véséshez pneumatikus ütőművel rendelkező ugymond fúrókalapács szükséges !(3funkciós)

a hyundai -nak van egy fúrókalapácsa amely Bosch GBH2-24DSR -ről van koppintva,persze közel nincs olyan jó minőségű!

valamint ha vki a bosch magyarországi gyárában dolgozik szerelősoron, az nem azt jelenti,hogy ismeri a Bosch gépeket..

ha dolgozna a márkaszervizében akkor esetleg...

2015. aug. 19. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Nekem kézi körfűrészem, szalagcsiszolóm, szúrófűrészem illetve felsőmaróm van kék színű Bosch-ból, azok mind made in schwitzerland feliratú cimkével vannak. Illetve egy alkalommal, amikor szénkefét vettem a felsőmaróhoz, elbeszélgettem a márkaszervizessel, és ő is azt mondta, hogy maximálisan megbízható a gép, mert svájcban rakták össze. Ezért állítottam ilyen bátran, hogy svájc. Vannak még Makita gépeim is, aminek ugye japánnak kéne lenni, van is köztük made in japan, de ott pl tetten értem olyat, hogy made in england... Tehát tbb helyszínen vannak összeszerelő üzemek. Elképzelhető, hogy ipari Bosch-t is szerelhetnek még másutt is.
2015. aug. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!