Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyivel lehet gyengébb a...

Mennyivel lehet gyengébb a hyundai ütvefúró a boschnál?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. aug. 17. 19:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mire akarod használni?
2015. aug. 17. 19:54
 2/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy látva azon alkatrészeket, amiből összetevődik a gyártósoron a Bosch fúró, teljesen mindegy milyet veszel, ugyanis én mindenféle alkatrészt látok a csiszolón át a flexig és sajnos olyan silány minőségű préselt alkatrészeket kapnak a gépek hogy nem tudom mi kerül több tízezer forintba.

Lévén hogy bosch termékkel foglalkozom napi szinten, csak black&deckerem van illetve makita, és deValt gépeket használok otthon, mert nem vagyok hajlandó egy névért annyit kiadni mint a bosch esetében.

2015. aug. 17. 19:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Fémre, fára, kevés betonra. A B&D se nagy durranás...
2015. aug. 17. 20:01
 4/14 anonim ***** válasza:
A Hyundai másfélszer nagyobb teljesítményű, mint a Bosch.
2015. aug. 17. 20:05
 5/14 electroman75 ***** válasza:
Hát kukker nem tudom ezt a másfélszer nagyobb teljesítményt hol vetted!? Nekem van(volt) mindkettő a hyndai közel sem üt akkorát mint a bosch. Ezt nem 1-2 furatnál veszed észre hanem amikor nekiállsz marás után kivésni a hornyot. Sima barkács kép úri köntösben.
2015. aug. 17. 20:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezaz, h a bosch talán le is adja ami rá van írva.
2015. aug. 17. 20:31
 7/14 electroman75 ***** válasza:
A bosch-ban nem forog el 1 hét múlva a lapos véső,a hyndai-ban igen:(( Rt-s téglának neki sem merek állni vésni vele mert csak pattog 1 helyben. Az ár némileg tükrözi a minőséget.
2015. aug. 17. 20:37
 8/14 A kérdező kommentje:

Milyen laposvésőre gondolsz?

Ezek nem véső gépek..

2015. aug. 17. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
alkalmankénti használatra mind1. Azért a kék bosch nem hinném h silány alkatrészekből épül fel, Ha betont is akarsz furkálni akk pneumatikusat vegyél és ahhoz egy +tokmányt és tudsz vele fát és fémet is
2015. aug. 17. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:

kék Bosch nem ugyan az mint a zöld!

a zöld az a barkács kategória, ami egyenlő a hulladékkal.

azért egy kék Bosch még mindig jó minőségű'

Hyundai alapból nem vennék semmi komolyabb melóra.

mondjuk egyet vettem, egy SDS+ Hyundait, de azt is arra hogy csempe ragasztót keverjek vele, kb arra kiváló, másra nem.

2015. aug. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!