Olyan gépet szeretnék barkács célra, amivel fúrhatok falba (vakolatba, szilikátba), fába is, esetleg fémbe keveset, illetve csavarozni is tudok vele, milyen gépet vegyek ehhez?
Figyelt kérdés
Sajnos nem értek a gépekhez, de jól gondolom, hogy ütvefúrót kell keresnem?2015. ápr. 14. 20:41
1/9 anonim válasza:
Makita Maktec MT817, kb 15ezer körül van, szerintem barkács célra tökéletes választás lehet.
És nem egy gagyi hulladék.
Üdv.
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A Maktec gépeket a Makita gyártja, barkács célra, de kiváló minőségben. A barkács kategória legmegbízhatóbb termékei.
3/9 anonim válasza:
ez pedig egy erősebb változat, ha nagyobbat szeretnél.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egy ilyen géppel csavarozni is lehet? Csavart be-, ill. kitekerni?
2015. ápr. 15. 17:36
5/9 anonim válasza:
Igen lehet. Én is ezzel szoktam.
Annyi hogy, mivel ez egy fúrógép és nem csavarbehajtó így óvatosan kell nyomni a gázt(a gomb fokozatos lenyomásával szabályozható a fordulat),mert ha az ember nem figyel akkor könnyen beleszalad a csavar az anyagba jó mélyen.
Üdv.
6/9 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az előttem szóló leírta. Lehet vele csavarozni is. Egyébként elsősorban azért látták el irányváltóval, hátramenettel a gépet, hogy lehessen vele csavart kihajtani, hiszen ennek a funkciónak fúrásnál nem sok hasznát venné az ember.
7/9 A kérdező kommentje:
Egy ilyen Makita gép alkalmas arra, hogy keverőszárral pl. glettanyagot, aljzatkiegyenlítő betont bekeverjek vele?
2015. ápr. 20. 22:08
8/9 anonim válasza:
Alkalmanként igen.
De igazából egy fúrógéppel sem ajánlott habarcsot stb.. keverni, tönkreveri a csapágyakat.
A keverőszár igazából a "szegény ember vízzel főz" kategória.
Keverőgép az igazi hozzá.
Üdv.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak alkalmanként használnám, és kb. egyszerre fél vödör (10 literes vödör félig) kevernék benne maszlagot. Majd óvatos leszek.
2015. ápr. 21. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!