Vagyis van itthon ilyen öntapadós sz.háló,aminek maga a háló része jó anyag,viszont mivel öntapadós,egy kisebb szél is képes lefújni.Érdemes bekeretezni az ablakra faléccel,vagy mindenképpen a drágább megoldást válasszam?
2015. júl. 28. 16:58
1/6 anonim válasza:
Nekem évek óta öntapadós van (obiban veszem, ilyen kék dobozban-legolcsóbb fajta).
Évente újat rakok fel (egy év alatt tiszta koszos lesz), eddig nem volt gond vele, hogy lefújta volna a szél. Viszont már volt olyan, hogy a tépőzáras részt fennhagytam és csak a hálót cseréltem le.
Előtte amúgy érdemes pl clin ablaktisztítóval letakarítani azt a részt, ahova az öntapadós szalagot akarod rakni.
2015. júl. 28. 17:13
2/6 anonim válasza:
Én utálom az öntapadósat, nem is tartós és nálunk pl. a darazsak simán kirágták, komolyan :) Meg a ragasztóját is macerás lemosogatni, főleg, ha sok ablak van.Úgyhogy nekünk rendes háló van, le lehet mosni, évek óta fent van, de olyan, mint újkorában. Mondjuk itt irtják a szúnyogokat, de legalább más bogár, pók sem tud bejönni.
2015. júl. 28. 18:57
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem érdemes fakeretet vennem hozzá?!Mert amúgy maga a háló az jó anyag(700ft-ért legalábbis,3 évesek),csak a tépőzár púposodik fel,illetve mondottam a szél leviszi a hálót tépőzárról.Bocsánat értetlenkedésért,de 6-7 ezer forint a legolcsóbb egy! ablakra.
2015. júl. 28. 19:27
4/6 A kérdező kommentje:
Mármint a rendes,üvegszálas.
2015. júl. 28. 19:29
5/6 anonim válasza:
Én is tépőzárast használok és még soha nem fújta le a szél. A ragasztós csíkot fenn hagyom, ha a háló jó állapotban van, akkor időnként simán kimosom a gépben és visszarakom.
2015. júl. 29. 21:39
6/6 anonim válasza:
Csakis üvegszálast. Hameg elkoszolódik, akkor puha ruhakefével egyik oldalról végigkeféli az ember, másik oldalról meg porcicaként lehet búcsút inteni a feltapadt kosztól.
Be kellene már tiltani az olcsófajtákat. Csak a földet szennyezzük vele. Tépőzárasok többnyire 2 év után UV sugárzás miatt ledobják magukat és a
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!