Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen golyoscsapot vegyek...

Milyen golyoscsapot vegyek mellekvizmero ora ele?

Figyelt kérdés

Az alabbi golyoscsapot szeretnem lecserelni majd a vizora csere alkalmaval. Sajnos a plombatol nem latom, hogy van megoldva es hogy pontosan milyen fajta vegu csap is ez:

[link]

Amilyet szeretnek az a kek (javithato) fajta, de abbol is talaltam tobb fajtat:

1. [link]

2. [link]

Melyiket vegyem? Mindket fajtat ra lehet szerelni majd?

A mellek vizmero orak ilyenek egyebkent, hogy mindket vege menetes: [link]

Viszont ahogy figyeltem a plomba az egy csavaron van, tehat valamit mintha meg a vizmero ora es a golyos csap koze szereltek volna. Azt minek hivjak? Olyat is vennem kene.

Koszonom a valaszokat.

2015. júl. 16. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Hollander,vagy hollandi

1/2" -> 3/4" hollandi.

Az 1 kép alapján új 1/2" "BB" golyós csapra lesz szükséged, ha lehet mofém márkát(kb 2000 Ft) vegyél,mert gumi ágyas,és javító készlet lesz is hozzá 20 év múlva is.

Az import csapok..(olasz spanyol,stb) olcsók ,de gyenge minőségűek, hamar meghibásodik pl nem zár jól..meg szivárog a tengelyénél..stb.

2015. júl. 16. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Kossz. Vegul ezt vettem:

[link]

Es meg ilyet vettem hozza:

[link]

erre teszik majd a plombat gondolom.

Meg annyi kerdesem lenne, hogy ehhez adtak egy par szelepgumit is. Amelyik vegenel a szelepgumi van, oda nem kell majd tomites igaz? (jozan esz alapjan ugy gondolom nem kell oda, de nem vagyok szakember)

2015. júl. 16. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem jol masoltam a linkeket, na szoval ezeket vettem:

[link]

[link]

2015. júl. 16. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A golyóscsappal nem lesz bajod, jó kis mofém cucc. Nekem a vízóraaknámban kb 30 éve teljesít szolgálatot egy ilyen. Javítani, cserélni még nem kellett.
2015. júl. 16. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!