Mikortól kezdődtek ezek a fuxtec gépek gyártása? Itt azt mondja a muksó, hogy az összes kínai láncfűrészt fuxtecről másolják. Straus, garden fild nem régebbóta van?
Először is van weblapja, [link] szervizelhető, garanciavállalás,stb. Nekem fuxtec bozótvágóm van, nagyon jó, egy ismerős ajánlotta. Van az indexen egy fórum, ott a tulaj is jelen van (jelen mer lenni), és csak jó véleményeket hallok. Még megfizethető de nem annyi mint a straus nevű hulladék. Hidd el, vannak jó kínai cégek, a megfizethető kategóriában is, akik vigyáznak a hírnevükre, a Fuxtec az ilyen. Hogy ki mit másolt nem érdekel, úgyis csak mende-monda, de a straust nem fogják lemásolni, abban nyugodt lehetsz.
.
Az a gond, h pár éve kapni ezt a fuxit. Valaki megbízható azt mondaná, hogy ok. használja, strapálja stb. Az olxon fuxtecet hirdető tel.számot napok óta nem veszi fel.
Szervíz egy db. van nem pedig pl. megyénként.
Tegnap tett fel a fuxis pont egy videót az indexre.
Miben mondja, hogy több gépet is visszavisznek hozzá, hogy itt tört el meg ott tört el.
Ő azt mondja azért, mert nem fogják meg berántásnál.
Hát nem tudom, hogy tényleg több olyan idióta van-e aki nem tudja,
hogy egy gépet le kell fogni ha azt akarja, hogy a motort is megforgassa
meg el se rántsa a gépet.
Ki tudja lehet, hogy öntés hibák?
Itt az oldalon valaki ezt írta a kereskedőről.
"Fuxtec-es árussal vigyázz, csak addig kedves,
ameddig ki nem fizetted, utána bunkó, ha bármi
gondod van, de ne idegeskedj, köti a garancia"
Mondom továbbra is, engem csak az riaszt el a vásárlásától, hogy
nincs több szervíze,
ki tudja a garanciális meghibásodásokat hogyan kezelik 200km.ről.
Na meg ha eltelik az egy év, utánna honnan a bánatból szerzek hozzá alkatrészt ha
a gépet is kizárólag csak egy emberke forgalmazhatja az országban?
Ráadásul azt mondják ugye ha igaz, hogy nem olyan mint a straus, gardenline stb, hogy kompatibilisek az alkatrészei
és kapni bármelyik piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!