A Bosch márkájú szerszámgépeknél mért fontos a burkolat színe?
Figyelt kérdés
Különböző apróhirdetési oldalakon (pl Vatera) nézegettem ilyen gépeket és feltűnt hogy az érdeklődők rögtön megkérdezik, hogy zöld, vagy kék a burkolat színe.
Ennek mi a jelentősége?
2010. febr. 19. 07:50
1/3 anonim válasza:
Az, hogy a zöld az barkácsgép, háztartási használatra, a kék meg professzionális gép, mindeannapi igénybevételre, akinek az a munkeszköze.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmit sejtettem. Köszönöm, hogy megerősítettél ebben.
Akkor a kék elvileg jobb minőségű, tartósabb gép?
2010. febr. 19. 23:04
3/3 anonim válasza:
nem elvileg, hanem gyakorlatilag, de ez nem azt jelenti, hogy a zöld gagyi, hanem azt, hogy másra van méretezve, mások a csapágyak, más a mechanika anyaga, erősebb a motor stb. persze emiatt olcsóbb is.
de ha használtat veszel, akkor arra is gondolni kell, hogy a kéket valószínűleg többet is nyúzták, úgyhogy lehet sokkal rosszabb állapotban van, mint az elvileg gyöngébb zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!