Láncfűrész láncot hol éleznek Debrecenben?
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem szeretnék élezőt venni csak valaki tudja-e esetleg hol foglalkoznak ilyennel?2015. jan. 20. 22:53
1/5 anonim válasza:
Ha nem érkezik konkrét válasz, akkor keress a neten bármilyen kisgépszaküzletet, és hívd fel őket. Szinte mindenhol foglalkoznak élezéssel.
A szervizekről nem is beszélve...
Pl. Stihl szaküzlet is van Debrecenben.
2/5 anonim válasza:
A Sámsonin van egy idős élező mester, szerintem ő a legjobb a városban, el tudom képzelni, hogy ehhez is ért.
3/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló pont ott lakok a Sámsonin majdnem. Arról beszélsz ahol pirossal ki van írva a kerítésre a Kassai felé ?
2015. jan. 21. 16:12
4/5 anonim válasza:
Igen, ki van írva a kerítésre, és a Kassai felé van. Szerintem kérdezd meg, mert jó szakember.
5/5 anonim válasza:
Könnyen meglehet élezni egy láncot. Nem nagy dokgok ezek. Aki láncfűrészt tart az tudjon élezni is. Én ma reszeltem életemben elöször. És viszi. És forgácsot csinál nem fűrészport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!