Mik azok az elektromos fogyasztók, amik akkor is esznek áramot, ha nem használjuk őket?
Figyelt kérdés
Pl a számítógépről hallottam, hogy ilyen, meg a telefon töltője.2014. nov. 15. 22:01
11/30 anonim válasza:
Sajnos még a csengő transzformátor is fogyaszt minimálisat. De azok az elemmel is működő táskarádiók, amelyeket hálózathoz is lehet csatlakoztatni. Ilyen esetben ugyanis a rádió főkapcsolója nem a transzformátort kapcsolja le, hanem a kisfeszültségű szekunder oldalon szakítja meg az áramkört (a primer tekercsben meg folyik minimális áram).
12/30 anonim válasza:
sehol nem írtam, hogy a telefon fogyaszt!
nálunk jön egy kábel, az megy a MODEMBE, amiből megy a PC-be, telefonba, és a TV Set-Top Box-ába.
Na a modem igen sokat fogyaszt, nem a telefon, hanem a MODEM.
13/30 anonim válasza:
Volt már ki húzni felejtettem a telom töltőt kihúzni éreztem is , hogy meleg!de fogyasztó nincs ... na mindegy!A többivel 1-t értek, Pl a a TV led lámpája fogyaszt-igaz nem lehet szemmel észre venni az órán de... Nos mindegy +gyöztél-tetek! Köszönet!(igaz nem Én voltam a kérdező) :D
14/30 anonim válasza:
Nincs fogyasztó, de szaladgál a primer tekercsben a áram.
Van ellenállása, hő keletkezik, gyakorlatilag egy fűtőtest, tehát van fogyasztó/fogyasztás!
15/30 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi a neve, de nálunk minden készüléknél van egy konnektorba dugható, kapcsolóval ellátott dugó. Ha nem használjuk pl. a mikrót, akkor lekapcsoljuk és csak akkor működik a mikró, amikor ezt a dugót felkapcsoljuk.
16/30 anonim válasza:
17/30 anonim válasza:
#14-15-16 és mindenkinek Köszönöm-Érthetetlen voltam! :D :D mj: a pap is holtig tanul-igaz nem vagyok pap! :D
18/30 anonim válasza:
Lepontoztátok az elsőt pedig igaza van....
19/30 A kérdező kommentje:
pont azt akartam mondani, hogy szerintem ilyet fogok venni mindenhová és/vagy kapcsolható hosszabbítót. köszi.
2014. nov. 15. 23:01
20/30 anonim válasza:
Olyan rettentő sokat nem lehet spórolni, max 1-2%-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!