Milyen fültokot vegyek?
Szerintem egy fültok abban hasonlít egy melltartóra, hogy csak felpróbálva tudod meg, mennyire kényelmes. :)
Úgy értem, olyan helyen vedd, ahol megígérik, hogy karácsony után kicserélik, ha nem felel meg.
Ha lehet drága, akkor nézd meg egy munkaruházati vagy szerszámboltban a 3M márkájúakat, ezek nagyon jók. Ott valószínűleg tudnak ajánlani konkrét típust. (Neten persze megnézheted előzőleg az árakat, nehogy valami méregdrága helyre kerülj.)
Nem kell feltétlenül a legmagasabb védelmi kategóriájút venni, mert nem árt hallani munka közben, ha valaminek rossz a hangja, vagy ha ebédelni hívják az embert. :)
kb 3-7 ezer között elég jókat lehet kapni, a 3M-et ajánlom én is, nagyon jók.
Érdemes megfelelő szakboltba venni, vagy utánanézni a neten, mert vannak amelyek a magas v mély hangokat szűrik, speciális van lövészetre, vannak amelyek az emberi hang tartományt kevésbé csillapítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!